Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Dny otevřených dveří na trutnovské lesárně

9. 11. 2012

ggg.jpgBěhem prvého ze série dnů otevřených dveří na České lesnické akademii Trutnov jsme dnes odpoledne na pracovištích ve Svobodě nad Úpou a Trutnově přivítali několik desítek zájemců o informace ke studiu a věřím, že z velké části také našich budoucích žáků.

Podívejte se na průřezovou fotogalerii o náplni studia na naší jedinečné střední škole.

 
Celý příspěvek

Navštěva na Bojišti

10. 11. 2012

Trutnovská zeleň o.p.s.Na pozvání výkonné ředitelky společnosti Trutnovská zeleň o. p. s. paní Mgr. Terezie Mertlíkové jsem včera navštívil areál v trutnovské místní části Bojiště a seznámil se s dosavadními výsledky projektu Praktická environmentální výuka v Podkrkonoší a dále se sociálně podnikatelskou činností této obecně prospěšné společnosti.

 
Celý příspěvek

Rozbuší vám harvestory srdce?

18. 11. 2012

BiofeedbackPokud vám se vám při pohledu na harvestor nebo jinou lesní techniku rozbuší srdce, může to být důvod, proč si po základní škole vybrat některý z oborů vyučovaných na naší škole např. učební - Lesní mechanizátor nebo maturitní - Mechanizace a služby.

Z poněkud jiné stránky se o vztah člověka a stroje zajímají vědečtí pracovníci z České zemědělské univerzity v Praze, kteří 8. – 9. 11. prováděli ve středisku č. 2 ve Svobodě nad Úpou opět svá měření - součást projektu Experimentální měření fyzické a psychické pracovní zátěže operátorů víceoperační techniky v lesnictví.

 

 
Celý příspěvek

Ustavující zasedání Zastupitelstva KHK

19. 11. 2012

Ustavující zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje 2012-2016Zájem médií, pilná opoziční rétorika, omyly při hlasování a také poklidné studentské protikomunistické vystoupení - i to dotvořilo atmosféru dnešního ustavujícího zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje na němž jsem byl zvolen předsedou výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost.

Usnesení z 1. zasedání v plném znění zde.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Nalezené složky

ČLA Trutnov - průřezová fotogalerie

Datum: 9. 11. 2012
Fotografií: 103
Složek: 0

Trutnovská zeleň o. p. s. 2012 11

Datum: 10. 11. 2012
Fotografií: 13
Složek: 0

ČLA Trutnov - Biofeedback 2012 11

Datum: 18. 11. 2012
Fotografií: 16
Složek: 0