Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Sobotní diplomatická návštěva

7. 9. 2013

Z návštěvy velvyslance Arménské republikySlavnostní fanfáry přivítaly v sobotu odpoledne na půdě naší školy výjimečnou návštěvu. Seznámení s Českou lesnickou akademií zahrnul do svého celodenního programu v Královéhradeckém kraji velvyslanec Arménské republiky v ČR, Jeho Excelence Tigran S. Seiranian.

Článek v Krkonošském deníku.
Článek v Trutnovinkách.
Článek v krajanském arménském magazínu Dny (Orer).

 
Celý příspěvek

Postřehy z 8. zastupitelstva KHK

9. 9. 2013

Královéhradecký krajJen začala letošní (naštěstí krátká) předvolební kampaň, již krajská opozice předvedla, že sotva rok stará slova jejích představitelů o konstruktivní opoziční práci byla při nejlepším zbožným přáním. To co se dnes v pozdním odpoledni dělo v sále zastupitelstva v Hradci Králové bohužel jindy bdělí pracovníci médií nezaznamenali - proto se k občanům kraje dostanou tyto informace přinejlepším zprostředkovaně. Zde je můj pohled ...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

DOTEK - slavnostní otevření

22. 9. 2013

DOTEK Horní MaršovV sousedství mohutné lípy a nejstaršího kostela východních Krkonoš, hornomaršovského svatostánku Nanebevzetí Panny Marie, připomínaného již roku 1568, stojí budova fary. Péčí lidí kolem Střediska ekologické výchovy SEVER se nákladnou a citlivou rekonstrukcí proměnila v Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury – DOTEK. Fotografie ze slavnostního otevření objektu.

 
Celý příspěvek

Obor Lesnictví mezi jedinečnými

26. 9. 2013

Dohoda AKČR a MŠMTMinisterstvo školství, mládeže a tělovýchovy v dohodě s Asociací krajů ČR a v souladu s Dlouhodobým záměrem vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy ČR 2011-2015 vydalo v minulých dnech seznam oborů vzdělání, k jejichž zápisu do oborového seznamu v jiné škole je nutná dohoda v rámci Asociace krajů ČR a MŠMT.

Mezi 39 jedinečných maturitních oborů z uvedeného seznamu se dostal i náš trutnovský obor 41-46-M/01 Lesnictví.

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: ČLA Trutnov

Nalezené složky

ČLA Trutnov - návštěva velvyslance Arménské republiky 2013 09

Datum: 7. 9. 2013
Fotografií: 16
Složek: 0

Horní Maršov - otevření centra DOTEK 2013 09

Datum: 22. 9. 2013
Fotografií: 40
Složek: 0