Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Poslední den otevřených dveří před námi!

3. 1. 2014

Čas odpovědného a v mnoha rodinách i nelehkého rozhodování se blíží. Která střední škola je ta pravá, který obor bude nejvhodnější. Vyučit se nebo vsadit na maturitu? Pokud se do Vašeho hledáčku dostala i vzdělávací nabídka České lesnické akademie Trutnov možná se potkáme v pátek 10. 1. 2014 ve středisku Svoboda nad Úpou, na posledním dnu otevřených dveří před zahájením přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015.

 

Kotakty - ČLA Trutnov

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: ČLA Trutnov

Na veletrhu fiktivních firem

14. 1. 2014

Budova OA HKV rámci monitoringu soutěží a přehlídek podpořených Královéhradeckým krajem jsem věnoval úterní dopoledne návštěvě 11. ročníku veletrhu fiktivních firem, který se uskutečnil v budově královéhradecké Obchodní akademie. Bylo pro mne velmi zajímavé účastnit se z pozice zástupce kraje práce poroty tvořené reprezentanty Hospodářské komory, Centra fiktivních firem, Institutu rozvoje evropských regionů, vedení školy i jejích absolventů. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Čtenářské slasti 2013

19. 1. 2014

Mé literární zážitky uplynulého roku korunovala četba (a nejen ta) trojice knih, dvou z pera francouzských spisovatelů a jednoho díla domácí provenience.

 

ctenar.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Literatura

Vložen příspěvek Čtenářské slasti 2013

19. 1. 2014

Čtenářské slasti 2013Mé literární zážitky uplynulého roku korunovala četba (a nejen ta) trojice knih, dvou z pera francouzských spisovatelů a jednoho díla domácí provenience.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky